Ramush Haradinaj

Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj nuk e ka përjashtuar mundësinë që në zgjedhjet e radhës, që sipas tij duhet të mbahen sa më parë, AAK-ja, Vetëvendosja dhe Nisma të shkojnë në një listë të përbashkët. Kjo ide, sipas tij, është duke u diskutuar ndërmjet tre liderëve opozitarë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply