Reklamat më të mahnitshme në botë

Kur bëhet fjalë për marketingun – e sidomos atë në rrugët e vendbanimeve – kompanitë e fuqishme do të bëjnë çmos për ta tërhequr vëmendjen tuaj. Nuk po flasim këtu për reklamat pa shije të KFOR-it, EULEX-it… institucioneve qeveritare apo dhe të shumë kompanive vendore – por, për reklamat e brendeve të njohura botërore…

Në vijim ju sjellim disa fushata të mahnitshme marketingu që janë realizuar nga brendet e njohura, në pjesë të ndryshme të botës – e të cilat kanë arritur t’i joshin njerëzit, t’ua ndalin “turrin” gjatë lëvizjes në rrugë, duke i “detyruar” ata që të ndalen dhe t’i shikojnë ato, pse jo dhe të argëtohen.

Në fushën e marketingut kreativiteti është çelësi i suksesit – ndërsa reklamat që po ua prezantojmë sot kanë lënë impakt të madh te njerëzit në botë. Kënaquni në vijim. /NGJYRA.COM/

marketing-jashte2 marketing-jashte4 marketing-jashte5 marketing-jashte6 marketing-jashte10 marketing-jashte7 marketing-jashte11 marketing-jashte33 marketing-jashte34 marketing-jashte35 marketing-jashte29 marketing-jashte32 marketing-jashte24 marketing-jashte23 marketing-jashte22 marketing-jashte26 marketing-jashte27 marketing-jashte19 marketing-jashte16 marketing-jashte15 marketing-jashte17 marketing-jashte18 marketing-jashte25 marketing-jashte28 marketing-jashte31 marketing-jashte8 marketing-jashte9 marketing-jashte13 marketing-jashte14 marketing-jashte30 marketing-jashte21 marketing-jashte3 marketing-jashte20

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply