“Aparat” kundër masturbimit…

Mënyra e thjeshtë se si të pengohen adoleshentët që ta hedhin në dorë… Vërjani atë vegël të çuditshme…

Vetëkënaqja dikur, jo edhe aq larg, është konsideruar si jo e shëndetshme, jo e natyrshme, punë djalli dhe shumë e shumë gjëra të tjera. Shkak i cilës do sëmundje në shekujt XVII, XIX dhe XX ka është konsideruar të jetë masturbimi.

Nëse dikush është sëmurë nga skizofrenia apo nga ndonjë formë tjetër e sëmundjeve mendore, për atë çmenduri me siguri është fajësuar “puna me dorë”!

aparati kunder mastrubimit3

Mendjet e kthjellëta të asaj kohe janë kujtuar për shumë “tregime të vërteta” mbi pasojat e rënda nga masturbimi, me të cilat i kanë frikuar të rinjtë. Nëse tregimet e tmerrshme të vërteta nuk kanë ndihmuar, të mençurit për shkak të shëndetit të të riut, kuptohet – atij ia kanë vënë këtë vegël të hekurt.

Në “aparat” ia kanë vendosur penisin në gjendje të butë. (Mund të imagjinohet kur të rinjve në atë aparat ka filluar t’u ngrihet ereksioni në penis? Auu…).

aparati kunder mastrubimit4

Vegla metalike kundër masturbimit i ka në fund vrimat, nëpërmjet të të cilave i riu ka mund të lirohet (të urinojë). Veglën në trup e kanë mbajtur fort spangot e fuqishme prej lëkure.

Velga të tilla kanë mundur të shiheshin në muze të ndryshëm, ndërkaq pikërisht këtë të cilën po e shikoni është shitur në eBay, çmimi i së cilës ka arritur 1.500 dollarë. /NGJYRA.COM/

aparati kunder mastrubimit2

male 111

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply