Rubla

Rubla ruse ka rënë përsëri, duke shënuar rekord të ri të ulët kundër dollarit dhe euros. Ajo ka humbur më shumë 40 për qind të vlerës kundër dollarit dhe 60 për qind kundër euros, qysh në fillim të vitit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply