Samuel Zhbogar

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian dhe përfaqësuesi special i BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, ka deklaruar se Marrëveshja e MSA-së është një hap i rëndësishëm që pritet të ndodhë gjatë verës dhe se është një hap pozitiv sa i përket liberalizimit të vizave.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply