Shqiptarët në ISIS

240 shqiptarë nga Kosova dhe Shqipëria është numri i atyre që besohet se po luftojnë për Shtetin Islamik në Siri dhe Irak. Sipas statistikave të publikuar nga ICSR shihet se përkrah ISIS-it ka më shumë shqiptarë se afganë, palestinezë…

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply