Shtëpitë e mahnitshme mbi pemë

Si fëmijë, sigurisht se keni ëndërruar të keni një shtëpi mbi pemë – mu siç ëndërrojnë shumica e fëmijëve. Fatkeqësisht, jo shumë njerëzve iu përmbushet ajo dëshirë…

Sidoqoftë, në ditët e sotme, trendi i ndërtimit të shtëpive mbi pemë është rritur shumë, madje një numër i tyre janë ndërtuar për të rritur apo dhe për të gjithë familjen e tyre.

A bëhet fjalë për plotësimin e një ëndrre të papërmbushur të fëmijërisë apo për plotësimin e dëshirave të fëmijëve nuk dihet saktë. Por, cilado qoftë arsyeja për ndërtimin e këtyre shtëpive, është kënaqësi t’i shikosh ato, dhe pse jo, për ca çaste të kthehesh në fëmijëri.

Në vijim ju sjellim një galeri të shtëpive të përzgjedhura të ndërtuara mbi pemë që nga Japonia deri në SHBA. /NGJYRA.COM/

shtepi peme19 shtepi peme20 shtepi peme21 shtepi peme22 shtepi peme24 shtepi peme25 shtepi peme26 shtepi peme27 shtepi peme28 shtepi peme29 shtepi peme30 shtepi peme23 shtepi peme17 shtepi peme16 shtepi peme15 shtepi peme14 shtepi peme13 shtepi peme12 shtepi peme11 shtepi peme10 shtepi peme9 shtepi peme8 shtepi peme6 shtepi peme5 shtepi peme4 shtepi peme3 shtepi peme2 shtepi peme1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply