Skulpturat e mahnitshme origami nga Brian Chan

Artisti amerikan, Brian Chan, ka bërë emër në botë duke krijuar skulptura të mahnitshme origami nga letra. Deri më tash ai ka krijuar me qindra skulptura të tilla – që nga njerëzit, deri te insektet apo dhe shtazët e xhunglës.

Fillimisht, Chan kishte kopjuar artistët tjerë të kësaj fushe, por, me kalimin e viteve, ai kishte ndërtuar stilin vetjak – duke u bërë një prej artistëve më të shquar të këtij llojit të artit, me origjinë japoneze.

“Gjatë fëmijërisë, prindërit me blinin shumë libra origami, që ngërthenin modele nga ato më të thjeshta deri të ato më të përbëra. Aty dhe filloi inspirimi për të perfeksionuar këtë lloj të artit”, ka thënë Chan.

Disa nga punimet e zgjedhura të Chanit mund t’i shikoni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

Brian Chan002 Brian Chan003 Brian Chan004 Brian Chan005 Brian Chan006 Brian Chan020 Brian Chan019 Brian Chan018 Brian Chan017 Brian Chan016 Brian Chan015 Brian Chan014 Brian Chan007 Brian Chan008 Brian Chan009 Brian Chan011 Brian Chan012 Brian Chan013

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply