Skulpturat fantastike nga metali

John Lopez kishte filluar karrierën e tij artistike duke punuar me bronz, deri në momentin kur kishte mbetur pa këtë material. Duke dëshiruar që të vazhdonte punën artistike, ai kishte shkuar në fermën e xhaxhait të tij, ku kishte gjetur shumë skrap metali.

Duke i bashkuar copat e metaleve që i kishte gjetur në fermë dhe duke i përpunuar ato – te Lopez lindi një stil i ri i artit. Dhe, që nga ajo kohë, ky artist ka marrë famë botërore për realizimin e sklpturave fantastike nga copat e ndryshme të metalit, që po tërheqin jo pak vëmendjen e dashamirëve të artit.

metal skulp13

“Kurrë nuk kaplohem nga monotonia. I gëzohem secilës vepër të re – dhe kjo më ndihmon në zhvillimin tim si artist”, ka thënë Lopez.

Se çfarë veprash ka krijuar Lopez deri më tash, shikojeni foto-galerinë në vijim me disa punime të zgjedhura të tij. /NGJYRA.COM/

metal skulp1 metal skulp2 metal skulp4 metal skulp9 metal skulp8 metal skulp7 metal skulp11 metal skulp10 metal skulp12 metal skulp6 metal skulp5

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply