Sokol Bashota

Është bastisur kryetari i Klinës, Sokol Bashota, i cili është nën hetime për procesin e ndarjes së banesave komunale ku përfitoi vet ai, nënkryetari nga radhët e AAK-së, Enver Berisha dhe një sërë politikanësh lokalë edhe nga LDK-ja.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply