Të nderuara dama, mos u përqendroni vetëm në penisin!

Nëse dëshironi seksin oral dhe dëshironi që të dashurin tuaj ta çoni deri në ekstazë, për ju kemi përgatitur një udhëzim të vogël seksi.

Mos i lini anash testiset

Kur gjatë seksit me gojë dhe gjuhë i përkushtoheni penisit të tij, mos i harroni edhe dy “miq” të tij. Lëshojeni gjuhën pak më poshtë dhe lëpijani testiset.

Më parë mirë lageni shuplakën dhe me të vazhdoni t’i bëni masazh penisit. Derisa dora juaj të jetë e angazhuar me penisin, gjuha do të bëjë punën e vet në testise, gjë që partnerit tuaj do t’i krijojë kënaqësi të jashtëzakonshme.

Nëse ju pengojnë qimet e testiseve të tij, përpiquni ta bindni që t’i depilojë qimet (natyrisht me krem depilimi), dhe do t’i krijojë vetes dhe juve fantazi të egër orale.

Midis testiseve dhe anusit

cifti2

Nëse jeni çapkëne e vërtetë, gjuhën tuaj mund ta lëshoni edhe pak më poshtë, pra në pjesën midis testiseve dhe anusit, gjë që do t’i krijoni një numër të madh kënaqësish.

Mirëpo, jini të kujdesshme, ajo pikë është tejet e ndjeshme, gjë që do të thotë që disa meshkujve akti juaj më parë do t’u shkaktojë gudulisje, sesa kënaqësi.

Krahas kësaj, dora juaj, të cilën do të kujdeseni që gjatë tërë kohës të jetë e lagur, akoma duhet t’i bëjë masazh penisit.

Ato që janë më shumë të guximshme, pos pikës midis testiseve dhe anusit, gjuhën mund ta drejtojnë tek anusi, pra në vrimën anale, e cila përmban shumë përfundime nervore, andaj mund t’i ofroni kënaqësi të jashtëzakonshme.

shtrati 2222

Njëherë mund të lëvizni gjuhën drejt nga  testiset tek anusi dhe anasjelltas, ndërkaq mund të bëni edhe rrathë në vetë vrimën e anusit.

Të jeni të sigurta, do të kënaqet me cilëndo mënyrë të praktikimit të orales. Orgazma do të jetë e paharrueshme, mirëpo mos e brengosni veten nëse do të lagen çarçafët.

Pushtojeni deri në fund dhe aktin tuaj mos e ndërprisni derisa të dëgjoni kënaqësinë kulmore të tij. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply