8 modelet bukuroshe që kanë lindur meshkuj

Tash e një kohë të gjatë, modelet transeksuale janë bërë të zakonshme në industrinë e modës.

Ato shfaqen nëpër revista e pista mode, e ndonjëherë është shumë e vështirë të identifikon a janë transeksuale apo jo. Për fat të mirë, një pjesë e tyre nuk kanë nguruar ta tregojnë të vërtetën.

Nisur nga ky fakt, meshkujt duhet të kenë kujdes se me kë shoqërohen, apo edhe më keq, në kë bien në dashuri!

Fakt interesant në këtë listë përbën modelja ballkanase, Andreja Pejic (i/e lindur me emrin Andrej Pejic), e cila ka prindër të përzierë; kroatë dhe serbë të Bosnjës, por që jetojnë në Australi. /NGJYRA.COM/

1Andrej Pejic

Andreja Pejic

2Claudia Charriez

Claudia Charriez

3Isis King

Isis King

4Sirapassorn Atthayakorn

Sirapassorn Atthayakorn

5Chamila Asanka

Chamila Asanka

6Amanda Lepore

Amanda Lepore

7roberta close12

Roberta Close

8Nong Poy

Nong Poy

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply