Tracey Ann Jacobson

PresidentjaAtifete Jahjaga priti në takim lamtumirës ambasadoren e SHBA-së në Kosovë, Tracey Ann Jacobson, të cilën e dekoroi me Urdhrin “Ibrahim Rugova”, për kontribut të veçantë në ndërtimin e paqes, zhvillimin e demokracisë dhe kultivimin e humanizimit të Kosovë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply