UNHCR

UNHCR ka paralajmëruar Gjermaninë që të mos refuzujë në “bllok” dhe në mënyrë paushalle aplikimet për azil nga kosovarët, raporton Gazeta Blic– duke potencuar se është e drejtë e çdo azilkërkuesi që në mënyrë individuale të parashtrojë rastin para organeve kompetente dhe vetëm mëpas të vendoset për të.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply