Vetëvrasjet

Numri i vetëvrasjeve në Kosovës mbetet ende shqetësues.Vetëm brenda pesë muajve të këtij viti në Kosovë janë 20 persona të cilët kanë kryer vetëvrasje dhe 64 vetëvrasje në tentativë, raporton KP.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply