Vjedhjet

Vjedhjet nëpër dyqane, banesa private apo nëpër shtëpi, për qytetarët e Kosovës, janë bërë dukuri mjaft shqetësues. Vetëm për tre muajt e parë të këtij viti janë raportuar 1,510 raste të klasifikuara si vjedhje dhe 1,476 raste të klasifikuara vjedhje të rënda, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply