10 këpucët më të shtrenjta në botë për meshkuj

A jeni të gatshëm të shpenzoni 1,000, 2,000, 3,000, apo 30,000 dollarë për një palë këpucë? Mos u lodhni të përgjigjeni – e dijmë fare mirë përgjigjen por, dhe arsyen. Megjithatë, një pjesë e njerëzve nuk e kanë problem të shpenzojnë para të majme për gjërat firmato dhe të zgjedhin çka është mirë për shputat e këmbëve të tyre…

10– EdwardGreen

1,075 dollarë

kepuca luks10

Të bukura, elegante dhe të shtrenjta. Këto janë karakteristikat e këpucëve të prodhuara nga Edward Green.

9 – Martin Dingman

1,195 $

kepuca luks9

Brend i famshëm, lëkurë krokodili, të shkëlqyeshme dhe të buta. Të mos harrojmë të potencojmë, edhe të shtrenjta. Këto janë këpucët e Martin Dingman.

8 – Tanino Crisci

1,250 $

kepuca luks8

Këpucet e Criscit nuk janë rastësisht në mesin e këpucëve më të shtrenjta në botë. Ato janë ëndërr e çdo të dytit mashkull në planet dhe janë shumë më stil.

7 – John Lobb

1,280 $

kepuca luks7

Jeni të gatshëm të shpenzoni goxha para për këpucë? Atëherë blini këpucë të brendit John Lobb! Janë të preferuarat e njerëzve të famshëm dhe të politikanëve.

6 – New and Lingwood

1,500 $

kepuca luks6

Ky brend i këpucëve është themeluar në vitin 1865. Secili model kushton 1.500 dollarë apo më shumë. Mos pyetni pse – është brend shumë i shtrenjtë!

5 – Berluti Handmade

1,830 $

kepuca luks5

 

Berluti është një prej prodhuesve më luksozë të kapucëve në botë. Çmimet i ka goxha të larta, por këpucët e punuara me dorë nga Berluti janë të rehatshme dhe elegante!

4 – Stefano Bemer

2,000 $

kepuca luks4

Dy mijë dollarë për një palë këpucë? Po bëni shaka? Jo, bëhet fjalë për prodhuesin Stefano! Ata i punojnë tre muaj të plotë një palë këpucë nga lëkura e devesë.

3 – Aubercy – Diamond

3,000 – 4,500 $

kepuca luk3

Po, mirë e keni vërejtur – këto këpucë nuk kanë çmim të përcaktuar. E gjitha varet nga numri i diamantëve që dëshironi t’i vendosni në to.

2 – Louis Vuitton Men Shoes

10,000 $

kepuca luk2

Huh! Shumë të shtrenjta! Sidoqoftë, çfarë mund të prisni tjetër nga Louis Vuitton? Vetëm gjëra të shtrenjta dhe ekskluzive.

1 – Testoni Shoes

Deri në 30,000  $

kepuca luks1

Dhe fituesi është… Testoni! Po, dikush paguan edhe 30.000 dollarë për një palë këpucë. Këto këpucë punohen me dorë nga materiali më kualitativ. Gjysma e vlerës së tyre bazohet në faktin se jo gjithkush mund t’i blejë ato. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply