Dubai – vendi i salltanetit

Dubai është njëri nga emiratet që formojnë EBA-n (Emiratet e Bashkuara Arabe) dhe sigurisht më i njohuri nga shtatë të tillë – për shkak të luksit që ofron.

Brenda një periudhe 30 vjeçare, Dubai ndryshoi pamjen nga një fshat i vogël i peshkimit në një qytet të mahnitshm siç e njohim sot.

dubai luks8

Në vijim do t’ju sjellim një fotogaleri që dëshmon se përse sa herë që përmendet Dubai – mendja shkon të luksi, salltaneti dhe gjërat e veçanta, madje dhe të çuditshme.

Natyrisht, jo të gjithë në Dubai bëjnë jetë luksi dhe padyshim se gjithë ky salltanet nuk do të zgjatë përgjithmonë – megjithatë, sot për sot, ky qytet frymon me ekstravagancën, qoftë kur e shikon nga qielli, qoftë dhe kur ecën rrugëve të tij. /NGJYRA.COM/

dubai luks2 dubai luks3 dubai luks4 dubai luks5 dubai luks6 dubai luks7 dubai luks9 dubai luks10 dubai luks11 dubai luks12 dubai luks14 dubai luks15 dubai luks16 dubai luks17 dubai luks18 dubai luks19 dubai luks20 Former Dutch astronaut Wubbo Ockels and team test electric powered Superbus dubai luks22 dubai luks23 Dubai International Motor Show / Devel Sixteen dubai luks25 A handout picture released by Dubai poli...A handout picture rel dubai luks27

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply