10 të famshmit që e kanë tepruar me kirurgji plastike

Kur mendoni – sa të famshëm ju kujtohen që nuk janë të bukur? Nuk ka edhe shumë, por edhe ata që janë pak më të shëmtuar se të tjerët e kanë gjetur veten nëpër role që iu përshtaten, si Danny Trejo, Steve Buschemi e të tjerë.

Të qëndrosh i famshëm do të thotë të mbetesh seksi, dhe shumë prej fytyrave të famshme janë në gjendje të shpenzojnë me qindra-mijëra euro në kirurgji plastike vetëm e vetëm që të arsyeja e të qenit të famshëm të ekzistojë.

Por, një gjë shumë prej tyre e kanë harruar: plakjen! Me kalimin e viteve, ndërhyrjet e kirurgjisë plastike që ata u janë nënshtruar në moshë të re fillojnë të duken si mos më keq, duke u sjellë atyre rezultatin krejtësisht të kundërt nga ajo që kanë dëshiruar.

Ne kemi bërë një përzgjedhje të disa prej figurave të famshme që mund të themi lirshëm se e kanë tepruar me intervenime të kirurgjisë plastike! /NGJYRA.COM/ 

1COURTNEY

Courtney Stodden

2heidi (1)

Heidi Montag

3JOCELYN

Jocelyn Wildenstein

4MICHAELA ROMANINI

Michaela Romanini

5LIL KIM

Lil Kim

6DONATELLA VERSACE

Donatella Versace 

7JOAN-RIVERS

Joan Rivers 

8MEG RYAN

Meg Ryan

9CARROT TOP

Carrot Top

10PRISCILLA PRESLEY

Priscilla Presley

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply