10 veturat më të shëmtuara të vitit në SHBA

Fundi i vitit po afron dhe është koha të bëhen bilancet. Derisa disa përzgjedhin veturën apo veturat më të mira të vitit 2014, ueb-faqja CarInsurance.com ka realizuar një anketë në mesin e vozitësve amerikanë – dhe në këtë mënyrë ka hartuar një listë të 10 veturave më të shëmtuara – të reja apo të ridizajnuara – të vitit 2014.

Përkundër faktit se shumë prej këtyre modeleve të përzgjedhura në këtë listë gjenden në mesin e veturave më të shitura në SHBA, analistët theksojnë se shumë shpesh ndodhë që dikush ta blejë një veturë ‘të shëmtuar’, vetëm për të qenë ‘i dalluar’ nga të tjerët… /NGJYRA.COM/

CHEVROLET SPARK

1. Chevrolet Spark EV (7.25)

KIA SOUL

2. Kia Soul (6.74)

FIAT 500L

3. FIAT 500L (6.48)

BMW I3

4. BMW i3 (6.14)

MITSUBISHI MIRAGE

5. Mitsubishi Mirage (5.72)

TOYOTA 4RUNNER

6. Toyota 4Runner (5.13)

MITSUBISHI OUTLANDER

7. Mitsubishi Outlander (4.95)

JEEP CHEROKEE

8. Jeep Cherokee (4.82)

HONDA ACCORD

9. Honda Accord Plug-in Hybrid (4.1)

BMW I8

10. BMW i8 (3.59)

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply