11 arsye pse selfiet tuaja janë bajat…

Jeni lavdëruar ndonjëherë për ndonjë fotografi të mahnitshme “selfie” që keni realizuar… e cila ka marrë dhjetra, qindra, apo mijëra pëlqime (likes) në rrjetet sociale… Sigurisht se po! Megjithatë, mos nxitoni ta cilësoni atë/ato fotografi “kryevepra”, pa i parë kryeveprat e vërteta.

Në vijim ju sjellim 11 fotografi selfie që do t’ju lënë pa mend. Në këto fotografi shihen peizazhe të mahnitshme, ndërsa janë realizuar nga vendet, pozitat, dhe lartësitë e pabesueshme.

Se për çka bëhet fjalë, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

Një selfie gjatë pilotimit mbi fushat e Republikës së Çekisë

selfie mahnites 001

Foto: Jakub Vlk

Një selfie me shoqëri në pullazin e një rrokaqielli në Hong Kong

selfie mahnites 002

Foto: Alexander Remnev

Një selfie gjatë notit me balenën

selfie mahnites 003

Foto: Amanda Cotton

Një selfie nga droni në Alpet e Zvicrës

selfie mahnites 004

Foto: Mammut Photo

Një selfie pas kërcimit nga baloni më ajër të nxehtë

selfie mahnites 005

Foto: Mike Escamilla

Një selfie në maje të statujës së Krishtit, në Rio De Janeiro, Brazil

selfie mahnites 006

Foto: Lee Thompson

Një selfie i jashtëzakonshëm gjatë pilotimit të aeroplanit F-16

selfie mahnites 007

Foto: Forsvaret

Një selfie i astronautit japonez, Aki Hoshide, në Gjithësi

selfie mahnites 008

Foto: NASA

Një selfie i sondës Curiosity në planetin Mars

selfie mahnites 009

Foto: NASA

Një vajzë e bukur realizon selfie të mahnitshëm në një kocert

selfie mahnites 011

Foto: Autor i panjohur

Madje edhe macet dinë të bëjnë selfie më të mira se ju

selfie mahnites 010

Foto: EX1ST/reddit

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply