12 ulëse unike për relaks maksimal

Pas një dite të lodhshme në punë të gjithë kemi nevojë për pushim dhe relaks – për këtë janë kujdesur dizajnerë të ndryshëm – të cilët kanë ideuar ulëset më komode, më moderne, dhe më të veçanta që keni parë ndonjëherë. Ju prezantojmë 12 ulëse unike…

ulese111

Power’Nap – dizajnuar nga Ninna Helena Olsen – duket si një skulpturë në formë të origamit –  shumë e përshtatshme për zyrën tuaj.

ulese2222

The Cradle – e dizajnuar nga studentët e Universitetit Victoria në Wellington – Richard Clarkson, Grace Emmanual, Kalivia Russel, Eamon Moore, Brodie Cambell, Jeremy Brooker dhe Joya Boerrigter.

ulese3333

The Loopita – nga Victor Aleman

ulese4444

Hanabi – nga Motto WASABI- një divan i përbërë nga jastëkët e shumtë.

ulese5555

Couch Sleeper – nga Anne Lorenz – një shtrat gjumi, “të gjithat në një”.

ulese6666

Feel Seating System Delux – i ndërtuar nga 120 topa të butë dhe jashtëzakonisht të këndshëm volejbolli, me mundësi të ndryshimit të formës sipas dëshirës suaj.

ulese7777

Kush mund t’i rezistojë përqafimit të këtij divani, kur nuk e keni askënd pranë – i dizajnuar nga Sempé për LK Hjelle.

ulese88888

Blandito – e dizajnuar nga Oradaria, që të jep mundësinë e një relaksi maksimal.

ulese9999

Daisuke Motogi – ulëse për gjumë – një version miniaturë i shtratit të fjetjes por i mjaftueshëm për relaks.

ulese1010

The Gravity Balans – nga Varier – e dizajnuar për të punuar, medituar, apo thjeshtë për të shikuar TV.

ulese1111111111

The Luso Lounger nga James Uren – mund të përdoret në shumë mënyra, si karrige, shtrat, stol… Forma asimetrike i jep dukje unike dhe e bën një orendi të përshtatshme për hapësirat e vogla.

ulese121212

“The My” (lartë) dhe “the Roo” (poshtë) e dizajnuar nga Ulla Koskinen për kompaninë finlandeze Woodnotes. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply