15 vendet shumëngjyrëshe arkitektonike

Arkitektura me shumë ngjyra energjike, emocionuese dhe plot entuziazëm, definitivisht i jep dritë zymtësisë s​ë një qyteti. Ngazëllimi është i garantuar qoftë ajo një rrugë me shtëpi shumëngjyrëshe, apo një ndërtesë e vetme.

Shikoni këto 15 mrekulli të ndritshme të arkitekturës, që kanë ndryshuar një rrugë, një lagje por dhe një qytet të tërë. /NGJYRA.COM/

15. Haja Sofia, Stamboll, Turqi

kolorit vende 15

14. Syros, Greqi

kolorit vende 14

13. Instituti për trashëgimi audio-vizuale, Hilversum, Holandë

kolorit vende 13

12. Riomaggiore, La Spezia, Itali

kolorit vende 12

11. Ålesund, Norvegji

kolorit vende 11

10. Mykonos, Greqi

kolorit vende 10

9. Kanali i Madh, Venedik, Itali

kolorit vende 9

8. Tempulli i Qiellit, Pekin, Kinë

kolorit vende 8

7. Xhamia NasirAl-Mulk, Shiraz, Iran

kolorit vende 7

6. Santorini, Greqi

kolorit vende 6

5. Spiralja Pyjore, Darmstadt, Gjermani

kolorit vende 5

4. Chefchaouen, Marok

kolorit vende 4

3. Sri Ranganathaswamy, Srirangam, Indi

kolorit vende 3

2. San Huani i Vjetër, PortoRiko

kolorit vende 2

1. Manarola, Liguria, Itali

kolorit vende 1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply