25 liqenet më mahnitës në botë

Shikoni këta xhevahirë natyror që gjenden në planetin tonë të bukur. Qofshin lart në male, lugina piktoreske, ishuj të largët, apo të rrethuar me fshatra të vogla, liqenet gjithnjë hipnotizojnë dhe tërheqin mijëra turistë.

Ndër liqenet më të famshëm në botë janë shumë – por ne po ju përmendim 25 sish, që shumë portale turizmi i kanë veçuar si më mahnitës dhe më të veçantë. /NGJYRA.COM/

liqeni 25 25 25

25. Diga Sylvenstein, Bavari e Epërme, Gjermani

liqeni 24 24 24

24. Liqeni Tahoe, Sierra Nevada, SHBA

liqeni 23 23 23

23. Liqeni Prags, Tirol, Itali

liqeni 22 22 22

22. Ubari(ose Awbari), Libi

liqeni 21 21 21

21. Liqeni i Predilit, Itali

liqeni 20 20 20

20. Kelimutu, Moni, Ishulli Flores, Indonezi

liqeni 19 19 19

19. Liqeni Hallstätter, Hallstatt, Austri

liqeni 18 18 18

18. Liqeni delle Baste, Veneto, Itali

liqeni 17 17 17

17. Liqeni Gjende, Jotunheimen, Norvegji

liqeni 16 16 16

16.Liqeni i Bledit, Bled, Slloveni

liqeni 15 15 15

15. Liqeni Oeschinen, Bernese Oberland, Zvicër

liqeni 14 14 14

14. Liqeni Schlegeis, Tirol, Austri

liqeni 13 13 13

13. Liqenet e Parkut Kombëtar Plitvice, Kroaci

liqeni 12 12 12

12. Liqeni Abraham, Alberta, Kanadë

liqeni 11 11 11

11. Schönau am Königssee, Bavari, Gjermani

liqeni10 10  10

10. Liqeni Wanaka, Otago, Zelandë e Re

liqeni9999

9. Liqeni Ringedalsvatnet, Preikestolen, Norvegji

liqeni8888

8. Liqeni i Bajkalit, Siberi, Rusi

liqeni7777

7. Liqeni Powell, Kanioni lugor në Zonën Kombëtare të Rekreacionit, SHBA

liqeni6666

6. Liqeni Como, Lombardi, Itali

liqeni5555

5. Hnausapollur, Landmannalaugar, Islandë

liqeni4444

4. Liqeni Yamdrok, Tibet

liqeni3333

3. Liqeni Moraine, Parku Kombëtar Banff National, Kanadë

liqeni222

2. Liqeni Situ Gunung, Java Perëndimore, Indonezi

liqeni1111

1. Liqeni Hillier, Arkipelagu Luksoz, Australi Perëndimore

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply