25 qytetet e magjishme të botës – të fotografuar nga ajri

Çfarë e bën një qytet të bukur? Objektet e vjetra, sheshet historike, parqet, godinat moderne dhe unikate, urat… dhe shumë gjëra tjera. Natyrisht, këtu flasim për qytetet që kanë marrë epitetin e të bukurit dhe që, çdo vit, vizitohen dhe fotografohen nga miliona turistë.

Bukuria e këtyre qyteteve çdo ditë dëshmohet nëpërmjet mijëra fotografive që postohen në internet nga turistët… Megjithatë, a keni qenë ndonjëherë kureshtar të dini se si duken këto qytete nga ajri – ngase, jo gjithkush ka pasur mundësi të realizojë dhe të shohë fotografi të tilla?.

Nëse po, në vijim ju sjellim një galeri të përzgjedhur të fotografive me rezolucion të lartë – që ofrojnë pamje nga ajri të disa prej qyteteve më të bukura në botë. Disa mund dhe t’ju zhgënjejnë, por, besojmë se shumica prej tyre do t’ju mahnisin.

Këto fotografi janë realizuar me anë të helikopterëve, dronëve dhe objekteve tjera flutuese. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

1. Cape Town, Afrikë e Jugut

qytet ajror 001

2. Shanghai, Kinë

qytet ajror 002

3. Sydney, Australi

qytet ajror 003

4. Tokio, Japoni

qytet ajror 004

5. Vancouver, Kanadë

qytet ajror 005

6. Athinë, Greqi

qytet ajror 006

7. Bernë, Zvicër

qytet ajror 007

8. Londër, Angli

qytet ajror 008

9. Hong Kong, Kinë

qytet ajror 009

10. Las Vegas, SHBA

qytet ajror 010

11. Chicago, SHBA

qytet ajror 011

12. Moskë, Rusi

qytet ajror 012

13. Nahalal, Izrael

qytet ajror 013

14. Male, Maldive

qytet ajror 014

15. Mexico City, Meksikë

qytet ajror 015

16. Norlingen, Gjermani

qytet ajror 016

17. New York, SHBA

qytet ajror 017

18. Paris, Francë

qytet ajror 018

19. Singapore City, Singapor

qytet ajror 019

20. Rio de Janeiro, Brazil

qytet ajror 020

21. Vatican City, Vatikan

qytet ajror 021

22. Amsterdam, Holandë

qytet ajror 022

23. Barcelonë, Spanjë

qytet ajror 023

24. Venecie, Itali

qytet ajror 024

25. Dubai, EBA

qytet ajror 025

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply