29 bukuri të mahnitshme të Islandës

Islanda është një nga vendet më enigmatike në botë. Peizazhet e saj të heshtura janë mahnitëse dhe mrekullojnë secilin turist që e viziton këtë vend.

I krijuar nga akulli dhe shpërthimet vullkanike, terreni i ashpër i Islandës është një nga terrenet me më së shumti “dhunti” natyrore në botë. Aty mund të gjeni ujëvara të shumta, vullkane, akullnaja dhe fenomene të tilla si Aurora Borealis.

Çfarë do të ju pëlqente më së shumti që të shihnit nga bukuritë natyrore të Islandës, të cilat – nëpërmjet një fotogalerie – po i sjellim në vijim? /NGJYRA.COM/

29. Geizerët, Haukadalur

islanda bukuri 029

28. Lumi Glacial

islanda bukuri 028

27. Balenat

islanda bukuri 027

26. Foss a Sidu, Kirkjubaejarklaustur

islanda bukuri 026

25. Rëra e zezë, Vik

islanda bukuri 025

24. Parku Nacional Svartifoss

islanda bukuri 024

23. Kuajt e bardhë të egër

islanda bukuri 023

22. Lonsoraefi

islanda bukuri 022

21. Laguna e kaltër, Grindavík

islanda bukuri 021

20. Mali Kirkjufell

islanda bukuri 020

19. Shpella e akullt Skaftafell, Vatnajökull

islanda bukuri 019

18. Zogjtë Puffins

islanda bukuri 018

17. Muzeu Popullor Skógar

islanda bukuri 017

16. Hallgrímskirkja, Rejkjavík

islanda bukuri 016

15. Klifatindur

islanda bukuri 015

14. Shpella Togarahellir

islanda bukuri 014

13. Breidavik

islanda bukuri 013

12. Skogafoss

islanda bukuri 012

11. Vullkani Maelifell, Parku Glacial Myrdalsjökull

islanda bukuri 011

10. Seljalandsfoss

islanda bukuri 010

9. Rruga unazore

islanda bukuri 09

8. Vestmannaeyjar

islanda bukuri 008

7. Ujëvara Gullfoss

islanda bukuri 007

6. Akullnaja Langjokull

islanda bukuri 006

5. Landmannalaugar

islanda bukuri 005

4. Aurora Borealis

islanda bukuri 004

3. Rezervati natyror Fjallabak

islanda bukuri 003

2. KanioniGjain

islanda bukuri 002

1. Jökulsárlón 

islanda bukuri 001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply