30 konceptet e jashtëzakonshme futuristike të makinave

Shumë koncepte interesante makinash janë krijuar së fundi dhe duket se gjatë viteve në vijim do të shohim makina vërtetë të mahnitshme në rrugët tona.

Këto koncepte bëhen për të treguar veçoritë dhe teknologjitë e reja të makinave – motorët dhe dizajni i të cilave, për shumë njerëz, mund të duken radikale.

Popullariteti i koncepteve futuristike të makinave sa vjen e shtohet – pa marrë parasysh se një pjesë e madhe e tyre, në fund, vlerësohen si jo praktike dhe financiarisht të paarsyeshme – andaj dhe mbesin vetëm si vizatime në kompjuter apo në letër.

Në vijim ju sjellim disa koncepte futuristike të makinave, të cilat vërtetë meritojnë vëmendjen tonë – dhe të shpresojmë që sa më shumë prej tyre do t’i shohim në rrugët tona.

Disa prej tyre ndoshta do të kërkojnë shumë kohë për t’u prodhuar, por janë aq madhështore, sa që ia vlenë të pritet. /NGJYRA.COM/

1. Virtuosity

koncept makinash 001

2. BMW Z X6

koncept makinash 002

3. Cadillac World Thorium

koncept makinash 003

4. Honda Pegasus

koncept makinash 004

5. OverRider ATV Concept

koncept makinash 005

6. Peugeot concept

koncept makinash 006

7. Peugeot Globule

koncept makinash 007

8. VW concept

koncept makinash 008

9. Audi OnyX Concept v2-17

koncept makinash 009

10. Lamborghini Alcaldes

koncept makinash 010

11. Lamborghini Vikintador

koncept makinash 011

12. Koenigsegg Concept Car

koncept makinash 012

13. Hummer HB

koncept makinash 013

14. Volkswagen concept

koncept makinash 014

15. Axanos concept

koncept makinash 015

16. Jan bujnak

koncept makinash 016

17. Mercedes Ethos Concept car

koncept makinash 017

18. Futuristic Hover Car

koncept makinash 018

19. Maserati concept

koncept makinash 019

20. INFERNO – CONCEPT CAR “SOUL”

koncept makinash 020

21. Calypso

koncept makinash 021

22. Hussar Inspired Dakar Rally

koncept makinash 022

23. VW – Pholeum Concept

koncept makinash 023

24. Citroen New 2CV

koncept makinash 024

25. Mercedes Benz Dream

koncept makinash 025

26. Audi aQa concept

koncept makinash 026

27. Coupe concept

koncept makinash 027

28. Bridgestone Falcon LeMans 2050

koncept makinash 028

29. chevy stingray concept

koncept makinash 029

30. Ferrari Verus 6

koncept makinash 030

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply