30 shenja më kreative të tualeteve

Tualetet janë ndër kthinat me të rëndësishme që shfrytëzohen nga njerëzit. Madje, ato cilësohen dhe si zbulimi më i rendësishëm në botë – i cili meriton respekt.

Megjithatë, Thomas Crapper (revolucionari i tualetit modern) do të ishte shumë i lumtur sikur të mund të shihte se sa përkushtim kanë njerëzit ndaj tualeteve sot. Këtë gjë mund ta kuptoni nga shenjat kreative që ata vendosin në dyert e tualeteve anembanë botës, sidomos, në vendet publike.

Natyrisht, njerëzit do të mund të vendosnin shenjat e zakonshme dhe të mërzitshme: “Meshkuj”, “Femra”  – por mendjet e mbrehta kanë menduar se tualetet meritojnë më shumë se kaq.

Ata kanë krijuar shumë shenja kreative për vendin ku dhe mbreti “shkon n’këmbë”- ndërsa nga koleksioni i madh i postuar në BoredPanda, për ju kemi përzgjedhur 30 shenja më kreative. /NGJYRA.COM/

tualetet shenja 0001 tualetet shenja 0003 tualetet shenja 0004 tualetet shenja 0005 tualetet shenja 0011 tualetet shenja 0013 tualetet shenja 0007 tualetet shenja 0009 tualetet shenja 0002 tualetet shenja 0006 tualetet shenja 0008 tualetet shenja 0010 tualetet shenja 0022 tualetet shenja 0024 tualetet shenja 0023 tualetet shenja 0021 tualetet shenja 0020 tualetet shenja 0014 tualetet shenja 0017 tualetet shenja 0016 tualetet shenja 0015 tualetet shenja 0012 tualetet shenja 0025 tualetet shenja 0027 tualetet shenja 0028 tualetet shenja 0026 tualetet shenja 0029 tualetet shenja 0030 tualetet shenja 0019 tualetet shenja 0018

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply