Veprat artistike në fushat e orizit

Mu sikurse fermerët në perëndim që pëlqejnë të krijojnë forma komplekse gjeometrike dhe vepra të ngjashme artistike në fushat e tyre të mbjella me drithëra – që njihen si qarqet pri – ashtu edhe fermerët e lindjes pëlqejnë të krijojnë vepra artistike në fushat e tyre të orizit.

orizi art11

Çdo vit, një numër i konsiderueshëm i bujqve japonez mbjellin lloje të ndryshme të orizit në fusha të formave të ndryshme. Natyrisht, rezultatet janë spektakolare.

Ky lloj i artit më se shumti kultivohet në fshatin japonez Inakadate dhe për këtë shkak edhe ka marrë emrin “Inakadate Rice Art”. /NGJYRA.COM/

SONY DSC orizi art21 orizi art20 orizi art19 orizi art18 orizi art22 orizi art17 orizi art16 orizi art15 orizi art14 orizi art12 orizi art13 orizi art25 orizi art7 orizi art8 orizi art9 orizi art10 orizi art4 orizi art3   orizi art2 orizi art6 orizi art5

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply