A janë këto 20 vendet më të bukura në botë?

Ekzistojnë vende në botë ku koha ka ndalur që një shekull ose më shumë. Janë këto vende me bukuri të papërshkrueshme natyrore – ku peizazhi duket si të ishte nga përrallat më të bukura.

Këto vende janë të njohura për shtëpi tradicionale, atmosferë të qetë të jetesës, dhe që, duket sikur frymojnë njëzëri me natyrën.

Bright Side ka përzgjedhur 20 fshatra dhe qyteza që konsiderohen si më të bukurat në botë – ku jeta zhvillohet ndryshe nga zhurma e qyteteve – dhe pamjet e të cilave zgjojnë dëshirën për të jetuar në to përgjithmonë. Kënaquni dhe ndajeni këtë shkrim me të tjerët. /NGJYRA.COM/

Rothenburg, Gjermani

fshat buqku 00001

piniterest

Santorini, Greqi

fshat buqku 00002

santorini

Colmar, Francë

fshat buqku 00003

©alexander novikov

Cinque Terre, Itali

fshat buqku 00004

©francesco-riccardo

Fshat malor, Kinë

fshat buqku 00005

pinimg

Penn, Skoci

fshat buqku 00006

flickr

Shirakawa-go, Japoni

fshat buqku 00007

agustinraf

Bibury, Britani e Madhe

fshat buqku 00008

©geoff-griffiths

Migdal, Grenlandë

fshat buqku 00009

pinterest

Sintra, Portugali

fshat buqku 00010

©sergio-stakhnyk

Kvivik, Ishujt Faroe

fshat buqku 00011

©zenitt

Filzmoos, Austri

fshat buqku 00012

©coen-weesjes

Portofino, Itali

fshat buqku 00013

©wojtek-wyszkowski

Castellfollit de la Roca, Spanjë

fshat buqku 00014

©alejandro-martinez

Wengen, Zvicër

fshat buqku 00015

hawamer

Reine, Norvegji

fshat buqku 00016

©korzhonov

Maska, Spanjë

fshat buqku 00017

©utku-aktas

Puglia, Itali

fshat buqku 00018

©marco s

Wengelsdorf, Gjermani

fshat buqku 00019

©frank waßewitz

Rocamadour, Francë

fshat buqku 00020

©alexander-hill

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply