Afrika e Egër – në fokusin e mjeshtrit Alex Bernasconi

“Wild Africa”(Afrika e Egër) është titulli i librit të fotografit, Alex Bernasconi, i cili ka specializuar në fotografimin e shtazëve të egra të Afrikës në venbanimet e tyre natyrale.

Bernasconi e ka përshkruar veten si një vështrues kureshtar dhe entuziast të natyrës…Sipas tij, njerëzit çdo ditë duhet të kujtojnë madhështinë e kësaj bote – Jetën.

Alex Bernasconi8

Në vijim shikoni një fotogaleri të përzgjedhur nga libri i Bernasconit, që mund të blihet në Amazon – dhe kënaquni me pamjet mahnitëse që ka zënë fotoaparati i tij në tokën e egër të Afrikës. /NGJYRA.COM/

Alex Bernasconi19 Alex Bernasconi11 Alex Bernasconi17 Alex Bernasconi15 Alex Bernasconi14 Alex Bernasconi13 Alex Bernasconi6 Alex Bernasconi2 Alex Bernasconi18 Alex Bernasconi12 Alex Bernasconi4 Alex Bernasconi5 Alex Bernasconi10 Alex Bernasconi9 Alex Bernasconi7 Alex Bernasconi3 Alex Bernasconi1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply