Aktorët që mund edhe të këndojnë…

I njohim për aktrim, por janë dëshmuar edhe në këndim. Dhe për mendimin e shumicës, është e çuditshme që një aktor/aktore të ketë edhe aftësinë e këndimit, pasi që dihet se çfarë reputacioni kanë të parët në opinion.

Megjithatë, karriera prej aktori/aktoreje është shumë më profitabile dhe më e lehtë për t’u menaxhuar në krahasim me jetën e një këngëtari/këngëtareje.

Por, kurdo që njëri prej tyre dëshiron t’i thotë stop aktrimit, ka mundësi ta zgjedhë këndimin pasi kanë zëra shumë të bukur.

Ta shohim një listë të aktorëve/aktoreve që do t’i dëgjonit me dëshirë duke kënduar tërë ditën! /NGJYRA.COM/   

Amanda Seyfried 

Anna Kendrick 

Scarlett Johansson 

Joseph Gordon-Levitt 

Kristen Bell 

Emma Stone 

Gwyneth Paltrow 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply