Paraqitjet më impozante në tapetin e kuq, në vitin 2015

Fundi i vitit po afrohet, andaj është koha të bëhen bilancet e ngjarjeve që kanë shënuar vitin. Bilance të tilla bëhen në secilën fushë të veprimtarisë, e sidomos në botën e shoubiznesit – ku zgjedhen sukseset, dështimet, ndarjet, bashkimet… dhe natyrisht edhe veshjet e vitit.

Ngjarjet festive janë rastet kur VIP-at mund t’i shohim në shkëlqimin e tyre të plotë. Disa lavdërohen, disa kritikohen, disa arrijnë të dëshmojnë se janë në trend me modën apo me stil unikat… ndërkaq, ka dhe të tillë që dështojnë në tërësi.

Sidoqoftë, ne kemi përzgjedhur një top-listë të paraqitjeve më impozante të yjeve të kinematografisë dhe muzikës në tapetin e kuq – që janë shënuar në ngjarjet festive gjatë vitit 2015. /NGJYRA.COM/

15. Britney Spears – 2015 Video Music Awards

impozante 015

14. Madonna – 2015 Grammy Awards

impozante 014

13. Sarah Jessica Parker – 2015 Met Gala

impozante 013

12. Kim Kardashian – 2015 Grammy Awards

impozante 012

11. Rihanna – 2015 Grammy Awards

impozante 011

10. Katy Perry – 2015 Grammy Awards

impozante 010

9. Kylie Jenner – Sugar Factory Grand Opening

impozante 009

8. Gigi Hadid – 2015 Video Music Awards

impozante 008

7. Miley Cyrus – Tom Ford Fall 2015 Show

impozante 007

6. Taylor Swift – 2015 Grammy Awards

impozante 006

5. Nicki Minaj – 2015 Video Music Awards

impozante 005

4. Kendall Jenner – 2015 ESPYs

impozante 004

3. Lady Gaga – 2015 Grammy Awards

impozante 003

2. Beyonce – 2015 Met Gala

impozante 002

1. Jennifer Lopez – 2015 Billboard Music Awards

impozante 001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply