Apartament modern në nënkulm

Dizajnin që do t’ua prezantojmë në vijim është interieri i një apartamenti në Kungsholmen (Stockholm, Suedi), karakteristikë e të cilit është mënyra e rinovimit të hapësirës së nënkulmit.

Me një sipërfaqe prej 160 metra katrorë, apartamenti përbëhet prej 5 dhomave të fjetjes dhe një hapësire të madhe të qëndrimit ditor.

apartament stokholm10

Kuzhina me dizajn modern, materialet e përzgjedhura me shije, pajisje ekskluzive, si dhe një ballkon i madh me vizura spektakolare drejt qytetit të Stockholmit, e bëjnë apartamentin shumë unik dhe komod për të jetuar.

apartament stokholm9

Ndërkaq, dyshemeja nga druri dhe ngjyrat e përdorura me tone natyrale i japin ndriçim dhe gjallëri tërë hapësirës. /NGJYRA.COM/

apartament stokholm14 apartament stokholm13 apartament stokholm12 apartament stokholm11 apartament stokholm5 apartament stokholm3 apartament stokholm2 apartament stokholm1 apartament stokholm18 apartament stokholm19 apartament stokholm20 apartament stokholm21 apartament stokholm17 apartament stokholm15

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply