Argëtimi nuk njeh moshë!

Fotogaleria që do t’ua prezantojmë në vijim është dëshmia më e qartë se për t’u argëtuar në jetë kurrë nuk është vonë.

Kujtimet e bukura në jetë ndërkaq, zakonisht lidhen me fëmijërinë tonë, për të cilën kemi aq shumë nostalgji dhe, e cila – me kalimin e viteve – duket aq e largët.

Fatmirësisht, disa njerëz – pse jo dhe çifte, nuk duan të rrojnë me kujtimet e fëmijërisë, por gjejnë metoda nga më të ndryshmet për t’u argëtuar edhe në pleqëri…

Në vijim ju sjellim 16 çifte të cilët mund të jenë inspirim për të gjitha çiftet e moshuara në botë… që të bëjnë diçka ndryshe dhe të argëtohen njëkohësisht. /NGJYRA.COM/

1. Nëse humbas më ktheni te Jan. Gjithë kohën së bashku

plaku plaka1

2. Koha për aventurë në rrugë – plaku dhe plaka u morën vesh

plaku plaka2

3. Dashuria e përjetshme e një çifti në fshatin Khalilov, në Rusi, të martuar qe 65 vjet

plaku plaka3

4. Grua, ke shtuar peshë. U deshën 7 minuta për të kuptuar…

plaku plaka4

5. Dikur fëmijë – sërish fëmijë!

plaku plaka5

6. Një përqafim i vjedhur në një hapësirë publike

plaku plaka6

7. Bashkë, që nga viti 1961

plaku plaka7

8. “Robi plaket kur don vet”

plaku plaka8

9. Përherë të rinj

plaku plaka9

10. Ngjyros derisa të mbërrijë ushqimi

plaku plaka10

11. Koha për shfaqje

plaku plaka11

12. Eja plak – është koha për not

plaku plaka12

13. Festimi me stil i 50-vjetorit të martesës

plaku plaka13

14. Martesa në ditën kur nusja feston 100-vjetorin e lindjes

plaku plaka14

15. Kujdes gjysh ku i vendosë duart!

plaku plaka15

16. Koha për duel – asgjë s’mund t’i ndalë

plaku plaka16

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply