Art i mahnitshëm me kruese dhëmbësh

Shumica e njerëzve e dijnë fare mirë se për çfarë shërbejnë krueset dhëmbësh (rrëmojsat), por ka dhe të tillë – njerëz kreativë, që nuk pajtohen me këtë gjë…

Disa artistë i shfrytëzojnë krueset dhëmbësh për të krijuar vepra të mahnitshme arti.

Të durueshëm, kreativë dhe me imagjinatë të bujshme, ata ngjesin me ngjitës druri krueset – një nga një, deri në krijimin e një kryevepre.

Se çfarë kanë krijuar këta artistë duke punuar me javë, muaj, e vite të tëra, mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

kruese art 021 kruese art 019 kruese art 014 kruese art 010 kruese art 009 kruese art 008 kruese art 007 kruese art 012 kruese art 002 kruese art 001 kruese art 004 kruese art 003 kruese art 016 kruese art 017 kruese art 020 kruese art 013 kruese art 006 kruese art 011

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply