Arti i bukur në kokrrat e shalqirit

Kush thotë se frutat dhe perimet nuk mund të shërbejnë si objekte për të krijuar art? Do ta ndryshoni mendimin sapo të shihni se çfarë veprash kanë krijuar artistët e ndryshëm botëror në kokrrat e shalqirit.

Dhe, përderisa për të krijuar një vepër artistike kërkohen mjete të shtrenjta, shalqiri është i lirë, lehtë i manovrueshëm, dhe e gjitha që ju duhet është të keni dell për art dhe përkushtim. Madje, tashmë ekzistojnë edhe festivale ndërkombëtare për këtë lloj të artit.

Në vijim ju sjellim një koleksion të veprave artistike që janë krijuar me gdhendje mbi shalqinj në pjesë të ndryshme të botës. Se për çfarë bëhet fjalë, shikojeni foto-galerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

shalqiri30 shalqiri6 shalqiri26 shalqiri15 shalqiri18 shalqiri17 shalqiri19 shalqiri29 shalqiri28 shalqiri27 shalqiri13 shalqiri12 shalqiri11 shalqiri10 shalqiri9 shalqiri8 shalqiri23 shalqiri24 shalqiri1 shalqiri3 shalqiri4 shalqiri5 shalqiri7 shalqir2 shalqiri20 IF shalqiri22

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply