Arti i gishtërinjve – diçka mes artit dhe argëtimit

Thuhet se arti nuk njeh kufij, ndërkaq, në ditët e sotme shumëçka quhet art. Në mesin e krijimeve artistike, së fundi është futur edhe arti me gishtërinj. Se për çka bëhet fjalë, shikoni në vazhdim.

Galeria e parë është e rezervuar për krijimet artistike të artistit Dito von Tease, që titullohet “Ikonat në gishtërinj”, ku ai ka arritur në mënyrë të përkryer të portretizojë figurat e famshme të njerëzve në botë por dhe të personazheve të imagjinuar.

Ndërkaq, galeria e dytë është më e thjeshtë dhe sjell artin e gishtërinjëve – që janë protagonistë të ngjarjeve të hareshme por dhe të atyre të trishtueshme nga jeta e përditshme e njerëzve. /NGJYRA.COM/

art gisht2 art gisht5 art gisht6 art gisht7 art gisht1 art gisht8 art gisht3 art gisht4 art gisht9 art gisht10

Galeria II

arti-gisht-pjesa2 arti-gisht-pjesa3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply