Arti i magjishëm mbi dru i një artisti nga Singapori

Artisti nga Singapori, Ivan Hoo, është bërë i njohur në botë me vizatimit e tij mbi materialet e drurit – të cilat duken jashtëzakonisht realiste. Ai e përdorë drurin për shkak të teskturave natyrale dhe vetive për të pranuar ngjyrën.

Hoo përdor lapsat dhe ngjyrat e pastelit për të krijuar vizatime të pabesueshme, siç janë kafja e derdhur, letra e zhubrosur, vezët e thyera…, që ofrojnë një dimension, respektivisht ndjenjë, shumë reale.

Vite me parë, Hoo kishte filluar të bënte portrete mbi lendë drusore, por, me kalimin e kohës, ai e ndryshoi në tërësi konceptin e tij. Ai dëshironte të krijonte vizatime më realiste dhe “veprime” që vërtetë do të mund të ndodhnin mbi një copë druri.

Natyrisht, Hoo nuk gaboi – sepse, sapo publikoi punimet e tij në internet, ato morën dhenë, ndërsa atij ia shtua vetëbesimi dhe motivimi për të vazhduar më punën e tij unikate artistike.

Hoo nuk e ka ndërmend të ndalet, ndërsa për ju kemi përzgjedhur disa nga punimet e tij më të bukura. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

art druri 004 art druri 007 art druri 010 art druri 009 art druri 002 art druri 012 art druri 018 art druri 016 art druri 019 art druri 021 art druri 005 art druri 013 art druri 006 art druri 015 art druri 001 art druri 008 art druri 011 art druri 017 art druri 020 art druri 014

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply