Transformimi i shtëpisë antike në hotel bashkëkohor

Studioja arkitektonike austriake, Gogl Architekten, ka realizuar me sukses të plotë renovimin e një shtëpie të shekullit të 14-të në Hinterglemm, të cilën e ka transformuar në një hotel bashkëkohor – që ofron komoditet dhe ngrohtësi.

Arkitektura e hotelit vë në pah integrimin e tij të përkryer brenda peizazhit që e rrethon.

Wiesergut 14

Traditat vendore marrin forma të reja dhe të panjohura më parë në hotelin Wiesergut. Në kuzhinë, është bërë kombinimi i ushqimit tradicional austriak me atë eksperimental, ku të gjitha bimët rriten në kopshtin e hotelit – gjë që e bën edhe më unik artin e të gatuarit.

Wiesergut 4

Punimet kreative dhe unike mbizotërojnë këtë hotel – orenditë janë porositur enkas nga dizajnerë austriakë, ndërkaq, kombinimi i antikës me bashkëkohorën ofron një eksperiencë të paimagjinueshme në ski-shtigjet e Saalbach Hinterglemm-it. /NGJYRA.COM/

Wiesergut 23 Wiesergut 21 Wiesergut 20 Wiesergut 19 Wiesergut 17 Wiesergut 10 Wiesergut 11 Wiesergut 12 Wiesergut 13 Wiesergut 14 Wiesergut 15 Wiesergut 16 Wiesergut 9 Wiesergut 8 Wiesergut 7 Wiesergut 6 Wiesergut 3 Wiesergut 2 Wiesergut 1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply