Arti i papërsëritshëm prej ushqimit i Carl Warnerit

Fotografi nga Londra, Carl Warner ka bërë emër në botë falë ushqimit. Jo si konsumues i tij, e as si kuzhinier – por nëpërmjet artit unikat që krijon nga copat dhe grimcat e ushimit.

Warner ka krijuar peizazhe të mahnitshme të natyrës – që duken aq reale, duke kombinuar bukën, produktet e bylmetit, pemët, perimet, produktet e mishit…

Ai, bashkë me ekipin e tij – pos tjerash, kanë krijuar dhe kopje të veprave më të mëdha arkitektonike në botë, siç janë Taxh Mahalli, Muri i Madh kinez, piramidat e Egjiptit, etj.

Megjithatë, në veprat e tij nuk mungojnë as qeniet njerëzore, siç janë drejtuesit e gondolave, kaubojët apo dhe panoramat e qyteteve të njohura.

Shijoni artin e tij në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

ushqimi art35 ushqimi art32 ushqimi art22 ushqimi art15 ushqimi art17 ushqimi art18 ushqimi art14 ushqimi art30 ushqimi art31 ushqimi art37 ushqimi art39 ushqimi art38 ushqimi art40 ushqimi art33 ushqimi art34 ushqimi art29 ushqimi art36 ushqimi art21 ushqimi art28 ushqimi art23 ushqimi art24 ushqimi art25 ushqimi art26 ushqimi art27 ushqimi art20 ushqimi art16 ushqimi art7 ushqimi art8 ushqimi art9 ushqimi art10 ushqimi art11 ushqimi art12 ushqimi art3 ushqimi art2 ushqimi art1 ushqimi art4 ushqimi art5 ushqimi art13 ushqimi art6 ushqimi art19

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply