Arti që i bën objektet të duken sikur kanë mungesë të peshës

Artistja nga Gjermania, Cornelia Konrads, ka bërë emër anëmbanë botës me veprat e saj artistike – instalacionet në hapësirat publike, parqet dhe kopshtet private.

Punimet e saj krijojnë iluzionine sikur objektet kanë mungesë të peshës – kështu që, derisa shikon drunjët, rrethojat, apo dyert, të duket sikur ato janë të suspenduara në ajër.

Veprat e saj tashmë kanë marrë dhenë dhe duken vërtetë atraktive për vizitorët e hapësirave publike, dhe jo vetëm. Se për çfarë arti bëhet fjalë, shikoni në vazhdim. /NGJYRA.COM/

Cornelia Konrads2 Cornelia Konrads5 Cornelia Konrads4 Cornelia Konrads6 Cornelia Konrads8 Cornelia Konrads7 Cornelia Konrads9 Cornelia Konrads10 Cornelia Konrads11 Cornelia Konrads12 Cornelia Konrads3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply