Asistenca sociale

Sipas të dhënave të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, në skenën e ndihmës sociale në Kosovë janë rreth 26.510 familje me 110.916 anëtarë të familjes.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply