Atifete Jahjaga

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, në forumin “Fol Hapur”, tha sot se Presidencën e kishte gjetur të politizuar dhe se ia ka dalë ta depolitizojë, ndërsa për zvarritjen e kryeprokurorit, tha se do të veprojë pa ndikime politike.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply