“Bëmë mama/baba të të ngjaj”

Shumica e prindërve kanë dëshirë që fëmijët t’u ngjajnë atyre. Në rastin e këtyre 14 personave të famshëm, padyshim se – dëshira e tyre është shndërruar në realitet.

Në fotogalerinë që do t’ua sjellim në vijim, do të shihni ngjashmërinë e shumtë që kanë fëmijët e vipave me prindërit e tyre të njohur – madje, në disa raste, sikur bëhet fjalë për dy pika uji.

Së kush janë ata mund të kuptoni nga fotogaleria në vijim. /NGJYRA.COM/

1. Cindy Crawford dhe Kaia Jordan

fama identik 0001

Foto: pinterest

2.  Meryl Streep dhe Mamie Gummer

fama identik 0002

Foto: pinterest

3. Will Smith dhe Jaden Smith

fama identik 0003

Foto: pinterest

4. Julianne Moore dhe Liv Freundlich

fama identik 0004

Foto: pinterest

5. Katie Holmes dhe Suri Cruise

fama identik 0005

Foto: pinterest

6. David Beckham dhe Brooklyn Beckham

fama identik 0006

Foto: pinterest

7. Tom Hanks dhe Colin Hanks

fama identik 0007

Foto: pinterest

8. Clint Eastwood dhe Scott Eastwood

fama identik 0008

Foto: hellomagazine

9. Goldie Hawn dhe Kate Hudson

fama identik 009

Foto: pinterest

10. Andie MacDowell dhe Rainey Qualley

fama identik 0010

Foto: zimbio

11. Madonna dhe Lourdes Maria Ciccone Leon

fama identik 0011

Foto: kcs presse

12. Gwyneth Paltrow dhe Apple Martin

fama identik 0012

Foto: pinterest

13. Uma Thurman dhe Maya Thurman-Hawke

fama identik 0013

Foto: revue

14. Reese Witherspoon dhe Ava Elizabeth Phillippe

fama identik 0014

Foto: instagram

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply