10 fakte të çuditshme për disa persona të famshëm…

Secili person i famshëm ka dhe sekrete për të cilat kanë dëgjuar shumë pak njerëz. Ju zbulojmë në vijim disa prej tyre…

1. Elvis Presley ishte biond. Ai filloi t’i ngjyroste flokët, me ngjyrë të zezë, në kohën kur kishte filluar të merrej seriozisht me muzikë.   

biza vipa 00001

2. Thuhet se Steve Jobs vendoste shputat e këmbëve në tualetet e kompanisë së tij Apple, në mënyrë që të zvogëlonte stresin.

biza vipa 00002

3. Justin Timberlake dhe Ryan Gosling kanë jetuar bashkë derisa merrnin pjesë në xhirimin e emisionit “Mickey Mouse Clubhouse”.

biza vipa 00003

4. Natalie Portman ka ndjekur universitetin Ivy League, ku ka realizuar dy studime që janë botuar në revistat shkencore.

biza vipa 00004

5. Steve Buscemi para se të bëhej aktor ishte zjarrfikës. Ai madje ishte lajmëruar vullnetar gjatë sulmeve të 9 shtatorit në SHBA.

Steve Buscemi: 'Making money is not a worthy goal in itself.'

6. Leighton Meester ka lindur në burg. Atëbotë, nëna e saj vuante dënimin për kontrabandim.

biza vipa 00006

7. Kur ishte 20-vjeç, Bill Murray ishte arrestuar sepse kishte tentuar të kontrabandonte në aeroplan 4.5 kg marihuanë.  

biza vipa 00007

8. Filmi i parë i Sylvester Stallone-t ishte film pornograffik dhe titullohej, “The Party at Kitty and Stud’s’’.

biza vipa 00008

9. Johny Depp vuan nga coulrofobia, frika e papërshkrueshme nga palaçot.

biza vipa 00009

10. Vin Diesel është anagram i shprehjes “unë marrë jetët” (I take lives). /NGJYRA.COM/

biza vipa 00010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply