DASH

Zv/ndihmës Sekretari i Shtetit për Evropën dhe Euroazinë, Hoyt Yee vlerësoi pozitivisht masat që ka filluar të marrë Shqipëria për dekriminalizmin e parlamentit ndwrsa u bëri thirrje qeverisë dhe partive politike që kjo prirje e nisur të vazhdojë, raporton VoA.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply