Detaje antike në ambientin bashkëkohor

Projektuesi rumun, Stoica Mario, arkitekt në kompaninë Ezzo Design, ka bërë projektin e këtij interieri të mahnitshëm, i cili përjashton idenë e “uniformitetit” ndërsa krijon një sfond, jo thjesht një shtëpi.

Duke filluar nga një kombinim i artit antik me atë bashkëkohor, ai ka krijuar një interier, respektivisht një ambient të freskët dhe komfor.

interier antik20

Elementi kryesor i përdorur është druri, i cili së bashku me teksturën e përafërt, format dhe dritat, krijojnë një kompozim të mrekullueshëm të hapësirës.

Një ide interesante është edhe përdorimi i gypave të ujësjellësit, të cilët i ka shndërruar në raft të librave, apo shkallët që shfrytëzohen edhe si dollap. /NGJYRA.COM/

interier antik18 interier antik17 interier antik16 interier antik14 interier antik13 interier antik12 interier antik11 interier antik10 interier antik4 interier antik3 interier antik5 interier antik6 interier antik9 interier antik8 interier antik7 interier antik19 interier antik2 interier antik1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply