Meshkujt më seksi janë nga Irlanda, ndërsa femrat nga Armenia

Meshkujt irlandez zyrtarisht janë shpallur si meshkujt më seksi në botë. Dhe ky rezultat mund t’ju duket jo shumë befasues, kur njihni tipat si Colin Farrell apo Jonathan Rhys Meyers.

Nga 66,000 femra beqare nga Amerika, sipas sondazhit të realizuar nga MissTravel.com, rreth 8,000 prej tyre kanë zgjedhur iralendezët si meshkujt më seksi në botë – ndërsa ndikim të madh në përzgjedhje ka luajtur theksi gjuhësor i irlandezëve, raporton Metro.

Cilët meshkujt tjerë bëjnë pjesë në mesin e meshkujve më seksi në botë, mund të kuptoni nga tabela që ua sjellim në vijim.

lista-meshk0002

Një sondazh i tillë është realizuar edhe me 44,873 meshkujt, të cilët kanë zgjedhur femrat më seksi në botë. Përzgjedha e amerikanëve prapë mund të mos ju befasojë, sepse zgjedhja e tyre e parë ishte Armenia.

Sigurisht se e dini përse – sepse, ylli i televizionit Kim Kardashian dhe motrat e saj, kanë prejardhje nga Armenia.

Cilat femra tjera bëjnë pjesë në mesin e femrave më seksi në botë, mund të kuptoni nga tabela që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

lista-meshk0001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply