Disa ide kreative për bibliotekën tuaj

Me gjithë përdorimin e gjerë të internetit, shumica e njerëzve ende me xhelozi grumbullojnë libra apo kujdesen për bibliotekën personale – si dhe pëlqejnë që në shtëpinë/banesën e tyre të kenë një kend ku mund të lexojnë rehatshëm.

Mobilet për ruajtjen e librave mund të duken të thjeshta, elegante por edhe interesante, varësisht prej dizajnit që kemi zgjedhur.

rafti-13-13-13

Në vijim po ju sjellim disa ide kreative për bibliotekën tuaj – që ndihmojë në shfrytëzimin maksimal të hapësirës e cila është mëse e çmuar, sidomos në shtëpitë apo apartamentet e vogla.

Këto rafte të librave shumë thjeshtë mund të bëhen pjesë e enterierit modern të shtëpisë/banesës tuaj.  /NGJYRA.COM/

rafti 16 16 15 rafti 17 17 17 rafti 18 18 18 rafti10 10 10 rafti 20 20 20 rafti222 rafti11 111 111 rafti6666 rafti8888 rafti 12 12 12 rafti 14 14 14 rafti 15 15 15 rafti 19 19 19 rafti111 rafti4444 rafti3333 rafti555 rafti777

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply